درباره واتس آپ (WhatsApp) بیشتر بدانید!!!
همانطور که می دانید واتس آپ یک نرم افزار مسنجر در سیستم عامل های اندروید، آی او اس، سیمبیان، بلک بری و ویندوز موبایل می باشد که کاربران بسیار زیادی در سراسر جهان و همچنین ایران دارد.
واتس اَپ از سری نرمافزارهای تلفن همراه کمپانی صهیونیستی فیسبوک می باشد. مدیریت فیس بوک به دست تأثیرگذارترین صهیونیست جهان است.
در لیست تأثیرگذارترین صهیونیست های جهان، اولین نفر زاکربرگ است. دو، بنیامین نتانیاهو و سه، قائممقام زاکربرگ؛ یعنی اسرائیلیها زاکربرگ را صهیونیست تر از نخستوزیر خودشان میدانند!
کسی که با حضور در سرزمینهای اشغالی، طی مراسمی ویژه، جایزه خود را از دست سران رژیم صهیونیستی دریافت کرد.
مهمترین هدف این شبکهها بر اساس اسناد موجود، تبدیل اسراییل منفور، نامشروع و کوچک به اسراییل بزرگ است؛
مارک زاکربرگ ۳۱ مرداد سال گذشته رسماً اعلام کرد «مأموریت جدید» خود را آغاز کرده است. او در شرح مأموریت جدیدش گفت، با محوریت تلفن همراه قصد دارد ۵ میلیارد نفر را در سراسر جهان به شبکه صهیونیستی خود اضافه کند.چندی پیش با انتشار خبر خرید واتس اَپ و شرکت انگلستانی اسکنتا که تولید کننده پهپاد است و اضافه شدن شرکتهای سامسونگ و اریکسون و نوکیا به پروژه این شرکت، مشخص شد برنامههای رژیم صهیونیستی برای اشغال و الصاق سرزمینهای مجازی دیگر به خود، وارد مرحله اجرا شده است.
البته بر اساس اسناد منتشرشده توسط ادوارد اسنودن، فیسبوک از اواسط سال ۲۰۰۹، یعنی نزدیک به پنج سال پیش، سرورها و اطلاعات کاربران خود را به طور کامل در اختیار آژانس امنیت ملی آمریکا قرار داده است؛ در نتیجه میتوان یکی دیگر از اهداف توسعه این نرمافزارها را تسلط بر محتوای گوشیهای تلفن همراه کاربران این نرمافزارها و سوءاستفاده از آنها به عنوان جاسوسهای آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست، زیرا بر اساس همین اسناد، رژیم صهیونیستی نیز یک کپی از تمام اطلاعات مبادله شده در این شبکهها را دریافت میکند.
اینجاست که مشخص میشود چرا این شرکتها هرگز ایرانیان را تحریم نکردند و در اوج تحریمهای به اصطلاح فلجکننده، خدمات رایگان خود را در ایران متوقف نکردند!
مالک حقیقی نرم افزار واتس آپ
این روزهای سرویس های پیام رسان به یکی از اصلی ترین اجزای گجتهای هوشمند تبدیل شده اند، به طوری که از محبوبیت زیادی در میان کاربران برخوردارند و بسیاری از کاربران از طریق این برنامه ها اقدام به ارسال پیام و برقراری تماس می کنند، از همین رو فیسبوک تصمیم گرفت تا یکی از قدرتمندترین برنامه های فعال در این زمینه را بخرد.
مارک الیوت زاکربرگ ، موسس وبگاه شبکه اجتماعی آنلاین فیس بوک در آمریکا است. مجلهٔ تایم وی را به عنوان شخصیت سال ۲۰۱۰ انتخاب کردهاست.
او به عنوان یک دانشجوی دانشگاه هاروارد با کمک دانشجویان علوم کامپیوتر به خصوص پشتوانهٔ «اندرو مککالم»، «داستین موسکویتز» و «کریس هاگز» اقدام به تأسیس این وبگاه کرد. او اکنون به عنوان مدیر اجرایی در فیسبوک فعالیت میکند.
در سال ۲۰۰۸، مجله فوربس او را جوانترین میلیاردر که ثروتش را شخصاً کسب کرده معرفی کرد و ثروت او را ۱٬۵ میلیارد دلار تخمین زدهاست.
هم اکنون وبگاه فوربس، داراییهای وی را ۶،۹ میلیارد دلار اعلام کردهاست. درسال ۲۰۱۰ او به عنوان شخص سال تایم از سوی مجله تایم انتخاب شد. در سال ۲۰۱۰ فیلمی با عنوان شبکهٔ اجتماعی به کارگردانی دیوید فینچر در مورد مارک زاکربرگ و فیسبوک ساخته شد. این فیلم که براساس کتاب میلیاردرهای تصادفی نوشتهٔ بن مزریک تهیه شده،به نحوهٔ شکلگیری و تأسیس فیسبوک و مسائل و کشمکشهای پیرامون آن میپردازد. قابل ذکر است که نه مارک زاکربرگ و نه هیچکدام از شرکای نزدیک وی در تهیه و ساخت این فیلم همکاری نداشتهاند.
زاکربرگ یک یهودیزاده است، ولی به اذعان خود، خداناباور شدهاست.
کسی که در شصتمین سالگرد تأسیس رژیم صهیونیستی ، به عنوان مهمان ویژه به سرزمین اشغالی دعوت و طی مراسمی ویژه از او تقدیر می شود و تمامی سران رژیم صهیونیستی در این مراسم برای قدردانی و اهداء جایزه به او حضور پیدا می کنند!
شیمون پرز ، رییس رژیم صهیونیستی در بازدید از کمپانی زاکربرگ ، نقش این کمپانی را در تغییرات اجتماعی تحسین می کند و او را پسر خوب یهود خطاب میکند!
ادوارد اسنودن، افشاگر آژانس امنیت ملی امریکا و جولیان آسانژ، بنیانگذار سایت ویکی لیکس ، مدتی پیش اسنادی منتشر کردن که نشان می دهد کمپانی زاکربرگ ، سرورها و نسخه ی کاملی از اطلاعات مبادله شده بین کاربرای خودش را در اختیار آژانس امنیت ملی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار می دهد.
انتخاب بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا در این زمنیه، اپلیکیشن WhatsApp می باشد، که با قیمت 19 میلیارد دلار در قالب ترکیبی از پول نقد و سهام به فیسبوک فروخته شد، جالب اینجاست که WhatsApp تنها با 55 کارمند اداره میشود و پس از این معامله به صورت نیمه مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد، این سرویس همچنان دفاتر و منابع خود را حفظ خواهد کرد و از تخصص، منابع و استراتژی های فیسبوک نیز استفاده خواهد کرد.
راه های درآمد واتس آپ
شرکت واتس آپ سه منبع درآمد دارد:
1- پولی که کاربرها ، بابت خرید نرم افزار میپردازند. که توی ایران اکثر افراد از نسخه ی قفل شکسته استفاده میکنند و از این راه پول کمی در ایران به صهیونیست ها می رسد.
2- واتس آپ و سایر نرم افزارهای مشابه با در دست داشتن اطلاعات اعضایشان بهترین درآمد را برای خود رقم میزنند. این شرکت ها در بخش اعظمی با فروش این اطلاعات به سرویس های جاسوسی و در گام دوم برخی با استفاده از درآمد تبلیغاتی نظیر نمایش تبلیغات در نرم افزار ، ارسال گروهی تبلیغات ، دادن اطلاعاتی از قبلی ایمیل، شماره تلفن، علایق و … به کسب درآمد بیشتر با «دیتا ماینینگ» و فروش اطلاعات می پردازند. لازم به ذکر است که واتس اپ حدود 450 میلیون کاربر را در اختیار دارد آن هم در عصری که اطلاعات با ارزش ترین کالا محسوب می شود و بنا به تاکید زاکبرگ واتس اپ بیش از 19.5 میلیارد دلار می ارزد.
3- افزایش ارزش سهام واتس آپ: هر کاربر با عضویتش در واتس اپ ، ذره ذره ارزش سهام این کمپانی رابالا برده! تا انجا که زاکربرگ را تبدیل به غول اقتصادی صهیونیست ها کرده است.
با توجه به اینکه اولین صهیونیست تأثیرگذار جهان ، یعنی مارک زاکربرگ ، واتس آپ رو نوزده و نیم میلیارد دلار خرید و در آن تاریخ ، واتس اپ 450 میلیون کاربر داشت و تمام ارزش سهام این نرم افزار هم وابسته به تعداد کاربرها هست ، حساب کنیم ببینیم هر عضو واتس آپ ، برای صهیونیستها چقدر ارزش مالی داره!
مبلغ واتس آپ به دلار:
19500000000
قیمت دلار در تاریخ خرید این نرم افزار به تومان:
2900
تعداد کاربرهای واتس آپ در زمان خرید آن توسط زاکربرگ :
450000000
بهای کل واتس اپ به تومان:
19500000000 * 2900 = 56550000000000
ارزش هر کاربر برای صهیونیست ها:
56550000000000 ÷ 450000000 = 125666
نتیجه! هر عضو واتس آپ ، برای این صهیونیست ، 125666 تومان ارزش دارد . . .
- ۹۳/۰۹/۲۲
- ۴۵۳ نمایش
pardis.salehin.ir