بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز

بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز

سلام.
هدف و مسوولیت اصلی بسیج دانشجویی در دانشگاهها تربیت نیروی انسانی سالم برای ورود به جامعه و پذیرش مسوولیت هاست که تاکنون بسیج دانشجویی در این زمینه موفق بوده است. وظیفه مسوولان دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه ها تعامل سازنده با روسای دانشگاه ها، صمیمیت و ایجاد جوی آرام و دوستانه در محیط دانشگاه است و نیز پیوندی است بین علم و فرهنگ بسیجی، که در دانشگاه های کشور اسلامی ما رقم خورده است.
---------------------------------------

مقابله با استکبار: در رأس مأموریت های بسیج و ستیز با جهانخواران و به ویژه دشمن اصلی این انقلاب، امریکاست.
«اکنون که به حمدالله تعالی دانشگاه از چنگال جنایت کاران خارج شده و بر ملت و دولت جمهوری اسلامی است، در همه اعصار که نگذارند عناصر فاسد دارای مکتب های انحرافی یا گرایش به غرب و شرق در دانش سراها و دانشگاه ها و سایر مراکز تعلیم و تربیت نفوذ کنند و از قدم اول جلوگیری نمایند تا مشکل پیش نیاید و اختیار از دست نرود و وصیت اینجانب به جوانان عزیز دانشگاه ها و دبیرستان ها آن است که خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادی خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد». صحیفه نور – جلد 21، ص 192.

------------------------------------
بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش برگلدسته های
رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند و بسیجی دانش
آموخته مکتبی است که فارغ التحصیلان آن در جنت رضوان سکنی گزیده و ثمره رشادتهای
خود را در لقاء پروردگار خویش یافته اند .
------------------------------
بسیجی کسی است که شور و شعور را در هم آمیخته و پیوندی ناگسستنی با مولای
خوبان دارد که در قالب زمان محدود نشده و همچنان ادامه دارد. تا زمانیکه کشور
محتاج امنیت است حضور بسیج و بسیجی لازم و ضروری است و هیچ کشوری در هیچ زمانی
بدون امنیت نمی تواند به حیات خود ادامه دهد .
----------------------------------
با سلام...
جهت پاسخگویی ما به سوالات و پیشنهادات شما در خصوص دفتر بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) ، از طریق آدرس وبلاگ زیر :
basij-emam.blog.ir
و یا از طریق ایمیل: mosafer2014@mihanmail.ir
با ما در ارتباط باشید.


باتشکر...

نویسندگان

دام های شیطان :

دوشنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۵ ق.ظ

افتادن در دام شیطان

رهروان ولایت ـ چشم نعمتی بزرگ و برای استفاده‌‏های سالم است. در صورت رها کردن آن، محیط برای نفوذ شیطان باز می‏‌شود، گذرگاه ورود به انحرافات و فساد جنسی، «چشم چرانی» و نگاه به نامحرم است، که در قالب دیدن فیلم‌های غیر اخلاقی و عکس‌های مستجهن خود را نشان می‌دهد. و عوارضی مانند اختلال در کانون خانواده، اعتیاد به دیدن این فیلم‌ها و از بین رفتن آرامش روانی انسان و... را در بردارد.
آتش

پس از سلام و ادب، برادری دارم که کم و بیش به دین فیلم‌های غیراخلاقی تمایل دارد، می‌خواهم به‌طور جدی با او صحبت کنم اما دقیقا نمی‌دانم چه چیزی به او بگویم،  لطفاً ضرر و زیان‌های دیدن فیلم و عکس مستهجن و غیر اخلاقى را از جهات مختلف بیان کنید.

با تشکر از درخواستی که مطرح نمودید، در جواب باید عرض کنم:

یکی از قوی‌ترین نیازها و غرایزی که در انسان وجود دارد غریزه جنسی است. نیاز جنسی مانند نیاز به آب و غذا از نیازهایی است که بایستی از روش صحیح ارضاء گردد. یکی از عوامل مهم در تحریک و ترشح غدد و هورمون‌های جنسی، نگاه است، که باید نسبت به آن دقت عمل به‌خرج داد.

حق‌تعالی در قرآن کریم می‌فرماید:« قُلْ لِلْمُؤْمِنینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِکَ أَزْکى‏ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما یَصْنَعُونَ.»[نور، 30]؛ «به مؤمنان بگو چشم‌هاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ کنند این براى آنان پاکیزه‌‏تر است خداوند از آنچه انجام مى‏‌دهید آگاه است.»

امام علی علیه‌السلام می‌فرماید: « چشم، پیش قراول دل، جلودار فتنه، دام شیطان و نگاه حرام سبب کاشتن بذر شهوت و نهال گناه (زناو لواط و استمناءو ...) است.»[1]

مشاهده این‏‌گونه فیلم‌‏ها می‏‌تواند آثار و عوارض زیر را در بر داشته باشد:

1-آرامش روانی انسان را به‌خطر می‌اندازد، چون قوه خیال انسان در طول شبانه روز به‌خاطر دیدن این نوع فیلم‌ها، صحنه‏‌های مشاهده شده را مرور می‏‌کند، ذهن را اساسا درگیر می‌کند و تمرکز انسان را از بین می‌برد، و سبب کوبیدن اعصاب  فرد و ایجاد هیجان‌های بیمارگونه عصبی و گاه سرچشمه امراض روانی می‌گردد.

امام علی علیه‌السلام فرمودند: «مَنْ غَضَّ طَرْفَهُ اَراحَ قَلْبَهُ.»[2]؛ «هر کس چشم خود را [از نامحرم] فرو بندد، قلبش راحت مى‌‏شود.»

2-باعث از بین رفتن قبح و زشتی اموری است که اسلام و عقل و عرف جامعه، آن را ناپسند می‌‏شمارند. و در نتیجه عفت عمومی و اجتماعی جامعه مختل می‌‏شود.

3-موجب اختلال در کانون خانواده می‌شود زیرا به‌دنبال دیدن این نوع فیلم‏‌ها، ناخودآگاه افراد به مقایسه آن‌چه در فیلم دیده‌‏اند و آن‌چه از همسر خود سراغ دارند می‏‌پردازند. جذابیت‌های مبالغه‌آمیز و غیر واقعی چنین فیلم‌هایی، گاهی باعث می‌شود جذابیت‌های همسر، کمرنگ شده و چه بسا باعث کاهش تمایل و علاقه به‌ همسر انتخاب شده می‏‌شود.

4-باعث می‌شود غریزه جنسی انسان، به‌طور افراطی تحریک شده؛ که این عمل مانع فعالیت‌های مثبت انسانی شده، و او را به سمت ارتکاب فحشا و منکرات سوق می‌دهد، و وادار به گناه می‌کند.

5-تماشای این نوع فیلم‌ها باعث اعتیاد به‌دیدن آنها می‌گردد و ترک این اعتیاد امری دشوار خواهد بود.

بنابراین علت حرمت نگاه به این‌گونه فیلم‌ها تحریک شدن افراطی شهوت است. داشتن شهوت از ویژگی‌های انسان است، ولی در صورتی وجود این غریزه مفید است که به‌صورت متعادل اداره شود. افراط در شهوت عقل را ضعیف می‌کند و انسان را به وادی هوای نفس و گناه وارد می‌نماید.

امام صادق علیه‌السلام فرمودند: «اِیّاکُم وَ النَّظرَة فَانَّها تَزرَع فی القَلبِ الشَهوَة وَ کَفى بِها لِصاحِبِها فِتنَة.»[3]؛ «از نگاه [ناپاک] بپرهیزید که چنین نگاهى تخم شهوت را در دل مى‌کارد و ‏همین براى فتنه‌ صاحب آن دل بس است.»

پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله فرمودند: «إیّاکُم وَ فُضولَ النَّظَرَ فَإنَّهُ یَبذُرُ الهَوَی وَ یولِّدُ الغَفلَهَ.»[4]؛ «از نگاه‌های اضافی بپرهیزید چرا که تخم هوس می‌پراکند و غفلت می آورد.»

و امام علی علیه‌السلام فرمودند: «هر کس چشمش را آزاد بگذارد حسرتش زیاد می‌‏شود.»[5]

اگر چه لذائذ حرام و نامشروع در ابتدا، قدری خوشایند بوده اما اگر دقت کنیم خواهیم دید بعد از مدتی پشیمانی، ندامت و حسرت رابرای انسان به‌ارمغان می‌آورد. و گاه چنین فیلم‌هایی جز تشویش خاطر و کدورت قلب هیچ ثمره‌ای ندارد.

بنابراین انسان باید چشم و گوش و سایر حواس خود را کنترل نماید تا عقل و فکر او مسخر شیطان و نفس اماره نشود.

پی‌نوشت: 

[1].میزان الحکمه، ماده النظر

[2].غررالحکم، ح 9122

[3].تحف ‏العقول، ص305

[4].بحارالانوار، ج69، ص19

[5].بحارالانوار، ج14، ص 38

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۳/۰۷/۲۱
  • ۳۸۲ نمایش
  • فاطمه ...

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی